Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Schmoozie knuffels

Schmoozie knuffels zijn kleine rondige/vierkantige knuffels die super leuk zijn. Dit zijn de echte bestsellers van pluchewereld, deze knuffels zijn heel schattige en verkrijgbaar in heel veel verschillende varianten. U kunt de schmoozie knuffel bedrukken op het label en sommige kunnen een bandana om die u weer naar eigen keuze kunt bedrukken. De schmoozie knuffels koopt u gemakkelijk in onze webshop waar u direct uw bestelling kunt plaatsen, wilt u met bedrukking dan krijgt u altijd een digitaal voorstel waarna we de productie beginnen.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 107 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 107 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Schmoozie knuffels bedrukken

Op pluchewereld.nl bieden wij u een enorm assortiment schmoozie knuffels, van aardappel tot kip tot robot. Alle schmoozie knuffels zijn van top kwaliteit heerlijk zacht en super schattig. Met deze schmoozie knuffels bent u altijd de held, ze hebben een doorsnede van 7 tot 12 cm en hebben dus een extra handzaam formaat. De schmoozie knuffels zijn geschikt om vingerafdrukken en viezigheid van uw scherm te verwijderen.

Schmoozie knuffels met logo

Wij hebben de beste prijzen voor zowel stuks levering als grote leveringen. Onze website geeft direct de prijs, en u bestelt gemakkelijk via het keuze menu zo kunt u ook de kledingstukken zoals de bandana selecteren en de gewenste bedrukking uploaden. Wij voorzien u natuurlijk graag van een gratis vrijblijvende offerte als u dit wenst. Indien u vragen heeft kunt u altijd bellen ons team staat u graag te woord en helpt u verder bij problemen. Bestel al uw knuffels op pluchewereld.nl! snel, eenvoudig, bedrukt en onbedrukt bij ons bent u aan het juiste adres!