Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Safari knuffels

Een ruim aanbod knuffels waaronder de knuffels van de dieren die u normaal tegen komt op safari. De welbekende dieren van de savanne zijn de ideale knuffels voor kinderen, een dieren knuffel die wel herkent wordt maar die je niet iedere dag ziet. U kunt qua dieren denken aan zebra’s, leeuwen, giraffes of olifanten. deze zijn super leuk om weg te geven en iedereen die er een krijgt zal blij zijn. Bestellen doet u gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke website!
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 21 van 21 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 21 van 21 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Safari knuffels bedrukken

Dieren knuffels met bedrukking bestel je gemakkelijk en snel op pluchewereld.nl. De meeste safari knuffels kunnen voorzien worden van een shirt, sjaal en bandana. Deze kunnen wij voor u bedrukken met uw logo, tekst of foto naar keuze. Op deze manier kunt u een persoonlijke boodschap of bedrijfsreclame toevoegen. Dezelfde knuffel kunt u natuurlijk ook zonder kleding en bedrukking bestellen

Safari knuffels met logo

Bij ons koopt u altijd kwaliteit knuffels. De knuffels hebben een lange boot camp in het laboratorium moeten doorstaan voordat ze in productie gingen. Hierom bent u er van verzekerd dat uw knuffel lang mee gaat en van top kwaliteit is. Als u vragen heeft over een product of iets anders twijfel dan niet om ons te bellen, er zit voor u altijd een team klaar die u graag verder helpt met uw vraag.