Dit zeggen onze klanten

Pluche rammelaars

Pluche rammelaars zijn voor baby's een welkome aanvulling op hun knuffelassortiment. Een rammelaar kan namelijk gebruikt worden als rammelaar, knuffel, speeltje of bijtring. De rechte of ronde rammelaar is makkelijk vast te houden door de kleine handen van een baby. Vanaf jonge leeftijd gaan kinderen ontdekken dat iets geluid kan maken als ze het bewegen. Zo ook met een rammelaar, die een leuk rammelend geluid maakt als deze heen en weer geschud wordt. Bedrukte pluche rammelaars zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Meer lezen >

Pluche rammelaars bedrukken

De rammelaar kan door ons bedrukt worden op het label. Heeft u een kraamcadeautje nodig of wilt u uw (klein)kind of neefje/ nichtje een cadeautje geven? Kies dan voor een persoonlijke bedrukking zoals bijvoorbeeld een naam of geboortedatum. Gebruikt u de rammelaars als relatiegeschenken of promotieartikelen? Laat dan uw bedrijfsgegevens, logo of website op het label drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de rammelaars uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan

Meer lezen >

Pluche rammelaars met logo

Heeft u een eigen babyzaak, kinderdagverblijf of gastouderopvang? Hoe leuk is het dan om bij een geboorte of aankoop een bedrukte pluche rammelaar cadeau te doen! Niet alleen verblijdt u het kind op deze manier, ook maakt u positieve reclame voor uw bedrijf. Zeker als de rammelaar het lievelingsknuffeltje wordt van het kind gaat deze overal mee naartoe en zien veel mensen de opdruk. Ook als geschenk in de privésferen is een bedrukte rammelaar heel geschikt. Gepersonaliseerde geschenken geven toch een ander gevoel aan het geven en krijgen van een cadeau. Met een gepersonaliseerd geschenk laat u zien dat u echt aan de ander heeft gedacht en iets wilde kopen waardoor de ander zich bijzonder voelde.

Meer lezen >