Dit zeggen onze klanten

Pluche pittenzakjes

Bedrukte pluche pittenzakjes zijn pittenzakjes die in een knuffel worden gestopt. Hierdoor heeft u de warmte van de pittenzak, met het uiterlijk van een dier naar keuze. Zo hebben wij onder andere een kat, nijlpaard, hond, konijn, aap, schaap en kikker in ons assortiment. U heeft de keuze uit 2 verschillende vullingen voor de pittenzak: koolzaad of kersenpitten. In een warmtekussen gaat ongeveer 200 gram koolzaad of 160 gram kersenpitten. U kunt de pittenzakjes opwarmen in de magnetron of oven. In de magnetron is dit 1 minuut op maximaal 600 watt. Hierna moet u altijd het zakje even schudden en voelen of de temperatuur goed is. In de oven kunt u het pittenzakje 10 minuten op 80 graden opwarmen. Als het pittenzakje te warm is, is het belangrijk deze eerst af te laten koelen voor gebruik.

Meer lezen >

Pluche pittenzakjes bedrukken

Naast onbedrukte pittenzakjes is het ook mogelijk om deze met logo te bestellen. Bij sommige pittenzakjes in ons assortiment kunt u enkel het label in full colour laten bedrukken, bij andere pittenzakjes kan er ook gekozen worden voor een full colour bedrukte sjaal of bandana. U kunt uw fantasie dus volledig de vrije loop laten in het bedenken van uw ontwerp. Bent u benieuwd hoe dit er uit komt te zien op het label of accessoire? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Pluche pittenzakjes met logo

Pluche pittenzakjes met opdruk zijn niet alleen geschikt als relationele of promotionele geschenken, maar kunnen ook heel goed door particulieren worden gekocht. Onze pluche pittenzakjes zijn namelijk al vanaf 1 stuk te bestellen en hierdoor voor iedereen geschikt. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag en wilt u met een zacht en warm cadeautje aankomen? Met een gepersonaliseerd pittenzakje laat u gegarandeerd een goede indruk achter. Zo ook als u de pittenzakjes als promotieartikel uitdeelt. Iedereen gaat graag warm naar bed, zeker in de winter, en hier komen deze bedrukte pittenzakjes goed van pas. Door uw logo of website op deze pittenzak te laten drukken laat u letterlijk een warm gevoel achter en zullen mensen uw bedrijf sneller onthouden.

Meer lezen >