Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fantasie knuffels

Met bedrukte fantasie knuffels sluit u volledig aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Op jonge leeftijd proberen kinderen aan de hand van hun fantasie verschijnselen in de wereld te verklaren. Met deze fantasie knuffels kunt u hier dan ook ontzettend goed op inspelen. Een verhaaltje waarom de knuffel zo leuk of belangrijk is en het kind verliest het niet meer uit het oog! Naast privégebruik zijn de fantasieknuffels ook ideaal te gebruiken bij instanties als scholen, kinderartspraktijken of bij psychologenpraktijken. Knuffels zijn namelijk soms de beste gesprekspartners voor de jongen kinderen waardoor u soms meer over de denkwijze van het kind kan komen te weten. De fantasie knuffels zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.

Meer lezen >

Fantasie knuffels bedrukken

Bij Pluchewereld kunt u de bedrukking laten plaatsen op een sjaaltje, bandana of een t-shirt dat vervolgens bij de knuffel wordt omgedaan of aangetrokken. Een persoonlijke knuffel met naam is dan ook ideaal als kraam- of kindercadeau. Kinderen geven namelijk graag namen aan hun knuffels. Een knuffel met de bedrijfsnaam of bedrijfslogo is natuurlijk een mooi geschenk aan zakenrelaties met jonge kinderen of kleinkinderen. Zo laat u zien betrokken te zijn bij de situatie van uw cliënten of werknemers. Bij sommige knuffels heeft u alleen de mogelijkheid om deze onbedrukt te bestellen. 

Meer lezen >

Fantasie knuffels met logo

Fantasie knuffels zijn ideaal voor als giveaway of relatiegeschenken. Knuffels doen het namelijk altijd goed bij relaties of werknemers met jonge kinderen of kleinkinderen.  Daarnaast kunnen de fantasie knuffels ook nog voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Kinderen lopen graag met hun knuffels rond. Met uw opdruk op het shirtje, sjaaltje of bandana van het knuffeltje vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast zijn de knuffels ideaal voor verkoop in bijvoorbeeld pretparken of bij andere evenementen. Kortom, met een beetje fantasie bent u op alle markten thuis met onze fantasie knuffels!

Meer lezen >