Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte jungle knuffels

Bedrukte jungle knuffels zijn de droom voor iedere tropische kamer! Apen, gorilla's, panda's of een krokodil, wij hebben het allemaal bij Pluchewereld. De jungle knuffels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo hebben wij diverse apen, in verschillende kleuren. Er is voor iedere kamer of ieder persoon dus wel wat wils! De kleinste jungle knuffel is 14 cm groot, terwijl de grootste al 42 cm is!

Jungle knuffels met logo

Jungle knuffels zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze kunnen ook nog eens gepersonaliseerd worden. Wij kunnen de knuffels zelf niet bedrukken, maar doen dit op een bijgeleverd accessoire. Dit kan een t-shirt, sjaaltje of een bandana zijn. Wij kunnen deze in full colour bedrukken met het ontwerp dat u wenst. Wilt u de knuffel als cadeautje geven? Laat dan een persoonlijke opdruk of naam op het accessoire drukken. Is het een promotioneel artikel of relatiegeschenk? Kies er dan voor om uw bedrijfsgegevens of logo op het accessoire te laten drukken. Wilt u weten hoe uw ontwerp er op het shirtje, de bandana of de sjaal uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Jungle knuffels met opdruk

Jungle knuffels kunnen perfect gebruikt worden als promotieartikel, maar ook als verkoopartikel voor in uw shop! Heeft u bijvoorbeeld een dierentuin? Hoe leuk is het om hier de jungle dieren knuffels te verkopen! Door ze ook nog eens met het logo van uw bedrijf te laten bedrukken heeft u én een leuk geschenk voor uw jongere gasten én een zacht en knuffelig aandenken aan een leuke dag, waarna gasten uw bedrijf niet snel vergeten door de gedrukte herinnering. Onze jungle knuffels zijn al vanaf 1 stuk te bestellen, en hierdoor niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren zeer interessant. 

 

9,3
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten