Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte big head knuffels

Bedrukte big head knuffels zijn een eye-catcher voor jong en oud. De big head knuffel heeft een groot hoofd in vergelijking met het lijf. Dit geeft de knuffel een grappig en bijzonder uiterlijk, waardoor deze leuk blijft om naar te kijken! De big head knuffel is onder andere verkrijgbaar als zebra, schildpad, leeuw of flamingo. Natuurlijk hebben wij in onze Pluchewereld nog veel meer opties. Al onze big head knuffels hebben een lusje aan het hoofd. Zo kunt u de knuffel overal ophangen en vindt u altijd wel een plekje voor deze allemansvriend!

Big head knuffels met logo

Big head knuffels kunnen natuurlijk ook bedrukt besteld worden. Wij bedrukken niet op de knuffels, maar op een bijgeleverde bandana die bij de knuffel omgeknoopt kan worden! De bandana kan in full colour bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld iemand verrassen? Laat de bandana dan bedrukken met een persoonlijke tekst of naam. Wilt u de knuffel als promotiemateriaal gebruiken? Laat dan uw logo, slogan of website op de bandana drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de bandana uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Big head knuffels met opdruk

De big head knuffels kunnen ingezet worden als promotiemateriaal, relatiegeschenk of als persoonlijke cadeautjes. Is uw kind, kleinkind of misschien uw neefje of nichtje jarig? Hoe leuk is het om met een originele knuffel aan te komen die ook nog eens leuk is om naar te kijken! Ook laten de knuffels zich perfect gebruiken als prijs voor een winactie. Wilt u graag meer klanten naar uw bedrijf trekken? Door een winactie te beginnen komen mensen sneller naar u toe, om er uiteindelijk vandoor te gaan met die felbegeerde hoofdprijs, een big head knuffel met opdruk! De big head knuffels zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.                                                                                                                                  

9,3
1 - 30 van 0 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 30 van 0 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021