Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte pluche pennenhouders

Bedrukte pluche pennenhouders kunnen op geen enkel kinderbureau ontbreken. Zo hebben wij bijvoorbeeld pennenhouders met een pluche hond, leeuw of beer. Pennen en potloden slingeren vaak los rond op uw bureau. Met een bedrukte pennenhouder voorkomt u dat u of uw kinderen moeten werken aan een rommelig bureau. Niet alleen voor kinderen is deze pluche pennenhouder leuk, ook op het kantoor van bijvoorbeeld een dierentuin of safaripark misstaat deze dierlijke pennenhouder niet. Ook als relatiegeschenk voor werknemers van een park is een pluche pennenhouder leuk om te geven. Uw medewerkers hebben altijd een aandenken aan hun werk en zullen zich gewaardeerd voelen.

Pluche pennenhouders met logo

Pluche pennenhouders met logo kunnen natuurlijk ook gepersonaliseerd worden. Wij kunnen een bandana of label bedrukken. De bandana kan bij het pluche dier omgeknoopt worden. De bandana of het label kunnen beide in full colour bedrukt worden, u kunt uw fantasie dus volledig de vrije loop laten! Of u nu een naam of geboorte datum op de pennenhouder wilt of juist uw bedrijfsnaam of gegevens, het is allemaal mogelijk. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de pluche pennenhouders uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan! 

Pluche pennenhouders met opdruk

Pluche pennenhouders met opdruk zijn zowel particulier als in grote oplage te bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een gepersonaliseerde pennenhouder als cadeautje geven? Wij bedrukken de pennenhouders al vanaf 1 stuk! Heeft u een bedrijf en wilt u de pluche pennenhouders als relatie- of promotiegeschenk gebruiken? Laat dan uw bedrijfsgegevens en/of logo op een bandana of label drukken om zo uw naamsbekendheid verder uit te breiden. Hoe leuk is het om deze pennenhouders op een beurs of evenement uit te delen in combinatie met bedrukte pennen! Deze pennen kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen en laten bedrukken, om zo het complete pakketje weg te geven.                                                                                           

9,3
1 - 30 van 0 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 30 van 0 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021