Dit zeggen onze klanten

Babyknuffels

Bedrukte babyknuffels zijn ideaal als persoonlijk kraamcadeau. Het leukste aan het geven van een babyknuffel is dat deze nog lang door het kindje gebruikt zal worden. Meestal wordt het eerste geboorteknuffeltje namelijk het langste bewaard en het meeste mee geknuffeld en gespeeld omdat deze nu eenmaal wordt gekozen tot favoriete knuffel door het kindje zelf. Doordat onze knuffels dun van vorm zijn, kan de baby deze gemakkelijk in zijn of haar handjes pakken. Bij Pluchewereld heeft u de keuze uit 3 verschillende dierenknuffels of een bloemenknuffel. De babyknuffels zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk.

Meer lezen >

Babyknuffels bedrukken

Babyknuffels zijn het perfecte cadeau voor relaties of werknemers die een kleine verwachten. Het geven van een babyknuffel laat zien dat u betrokken bent bij de situatie van uw relaties of werknemers en ze een hart onder de riem wil steken. De bedrukking van de babyknuffels vindt plaats op de labels. Zo zullen ze altijd met waardering aan u terugdenken wanneer ze uw logo op de knuffel terug zien. Ook kunt u ervoor kiezen om een naam op het labeltje te laten drukken. Dit geeft een meer persoonlijke en unieke draai aan het knuffeltje. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp op de babyknuffel eruit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proef aan. De babyknuffels kunnen ook onbedrukt besteld worden.

Meer lezen >

Babyknuffels met logo

De Babyknuffels met opdruk zijn dan ook ideaal voor als giveaway of relatiegeschenken. Uw cliënten of werknemers laten weten dat u ze al het geluk wil toewensen aan de hand van een babyknuffel doet het altijd goed. Daarnaast zijn de babyknuffels natuurlijk ook ideaal te gebruiken bij kinderartspraktijken of op peuterscholen. Ook kunnen de babyknuffels voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan evenementen die gehouden worden met het thema baby

Meer lezen >